CD Voorstelling “Dance Cocktail”

Op 8 juli 2007 was het zover …

Mijn nieuwe cd “Dance Cocktail” werd voorgesteld aan het publiek.  Dit ging door in de feesttent van Radio Minerva aan de wandeldijk op Linkerover, Sint-Anna.  Deze is reeds lang een gevestigde waarde in Antwerpen.

De voorstelling van mijn nieuwe cd werd eveneens gecombineerd met een dansnamiddag.  Het werd een gezellige namiddag met veel volk en ambiance.  Met het zonneke op het sint-anna strand was de tent al gauw goed gevuld.

Enkele sfeerbeelden …………

   Patrick op zijn vertrouwde plaats … achter de keyboards.     pat_0158.jpg 

De nieuwe cd was natuurlijk ter plaatse te verkrijgen.  Maar ook mijn vorige cd “Begin the Beguine” is nog steeds in voorraad.  De mensen konden heel de namiddag terecht bij mijn moeder en grootvader, die steeds van de partij zijn!

pat_0160.jpg

  pat_0012.jpg

Er werd natuurlijk op volle toeren gedanst.  De koppeltjes namen elkaar eens goed vast op een slow of gooiden de beentjes los op een snelle swing.

pat_0122.jpg

Maar ook de line dancers kwamen aan bod.  Zij deden mooi tesamen hun danspasjes op de muziek.

De mensen genoten van het zonneke, de muziek en een fris pintje bier…  De sfeer zat er al gauw in, de mensen wiegden mee en zongen uit volle borst!

    

Ook mijn andere instumenten had ik meegenomen.  Hiermee bracht ik enkele instrumentale intermezzo’s.

pat_0103.jpg  pat_0058.jpg 

pat_0090.jpg

Patrick aan de  saxofoon …  met de accordeon … en in het spaans aan de gitaar

Peter kwam even op het podium om samen met mij enkele nummertjes te zingen.  Samen met Peter zijn wij het duo “The 4 Hands”.  Peter zit normaal achter de drums, maar nu kregen de mensen een voorproefje achter de micro.

pat_0118.jpg

Het was een gezellige en geslaagde namiddag en iedereen ging tevreden naar huis.  Ik zou zeggen … tot de volgende CD voorstelling van Patrick bij Radio Minerva…….

Advertentie

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: