Daguitstap Flandria “La Perouse”

Zoals jaarlijkse gewoonte ging Radio Minerva op daguitstap met al zijn luisteraars, presentators en andere sympatisanten.  Dit jaar ging dit richting Vlissingen in Nederland, waar de Flandria boot “La Perouse” ons op gepaste manier heen heeft gebracht.

flandria boot

Na een lekker ontbijt met koffie en koffiekoeken was de koers naar Vlissingen al stevig ingezet.  Deze dag zou niet van Radio Minerva geweest zijn zonder muziek.  Er was dus uiteraard voor muziek gezorgd.  De hele dag werd vergezeld met de muzikale begeleiding van de muzikant aan boord, Patrick De Deken.

 Patrick  accordeon 

Na het lekkere middagmaal werd “La Perouse” netjes aangemeerd aan de kaaimuren van Vlissingen.  Dit was goed voor een mooie wandeling door de straten van de stad, een beetje shoppen voor de dames en uiteraard de bijhorende tussenstops in één van de gezellige kroegjes.

Eens terug voltallig op de Flandria kon de koers worden omgekeerd richting Sint-Anna strand.  In de namiddag kwamen de opvarende echt in vorm.  De sfeer zat er al snel in en er werd op volle toeren meegezongen en gedanst.

 dans 1  dans 2

Zo kwam het Sint-Anna strand al snel terug inzicht.  Het werd een geslaagde dag en iedereen ging tevreden naar huis.

Advertentie

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: