Home

Van harte welkom op de website van

Patrick De Deken

 

Als zanger en muzikant staat Patrick De Deken met hart en ziel op het podium en zorgt voor een onvergetelijke muzikale beleving.

Met zijn one-man show brengt Patrick een gevarieerd programma met zang en al zijn instrumenten. Met zijn keyboards brengt Patrick échte live muziek als one-man orkest!   Patrick bespeelt ook saxofoon, accordeon, gitaar, ukelele, mondharmonica, trompet en slagwerk.  Met   deze instrumenten kan hij enkele intermezzo’s brengen op Uw evenement … alles is mogelijk !!!PDD

Het repertoire van Patrick bestaat vooral uit populaire muziek voor iedere leeftijd.   Van schlagers tot rock&roll, van evergreens tot disco.  Maar ook crooners, country en klassiek behoren tot Patrick zijn repertoire.  Het programma wordt steeds aan Uw vraag en de gelegenheid aangepast. Dit wordt uiteraard op voorhand besproken, zodat alles volledig aan uw wensen voldoet!  Zo bezorgt Patrick De Deken U ongetwijfeld een onvergetelijke dag!

Als solo-artiest betaalt U ook maar voor één!  U haalt er dus alle voordeel uit.  Interesse? Aarzel dan niet om contact op te nemen en ga  snel naar de pagina   “contact  info” , waar U alle gegevens kan vinden.

Om U een eerste indruk te geven kan U terecht op de pagina: Media.

Verder nog veel plezier op de website en hopelijk tot één van uw  volgende evenementen of een optreden van Patrick De Deken!

Advertentie

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: